[ Úvod | Články | Databáze | Diskuse | Mapa.opevneni.cz | Ukradené ropíky ]
Uživatel : 3.17.154.171 () [ Přihlásit ]

Zpravodajství CT

Diskusní fórum > Ostatní diskuse > Zpravodajství CT

Tomáš Kamenský (23.11.2004 15:48)

Ještě jedna poznámka: Jenom cvičně jsem si spočítal, kolik by podle tabulek stálo bourání řopíku a likvidace suti a jsem v klidu, neboť vyšla suma lehce nad 150000,-. Takže při dvou a půl tisíce řopících by se jednalo o náklad blízký půl miliardě korun. Je to sice asi jenom jedno křídlo nadzvukové stihačky, ale přesto dost na to aby bylo politicky průchodné tyto peníze vyhodit za likvidaci něčeho, co nikomu nevadí. A pokud by se tak stalo, tak podám návrh třeba na likvidaci Karlštejna - to je přeci taky nepoužívaná pevnost ne?


Tomáš Kamenský (23.11.2004 15:45)

Nešiřte paniku. Vítě sami jak to s těmi zprávami na Nově a jinde je :-/ Dokud to nebude černé na bílém, tak bych doporučil zachovat klid. I v případě že by se snad nakrásně bourat začalo, tak je obrovské množství způsobů jak to zastavit. Nefandím sice ekoteroristům, ale použití jejich způsobů je jednoduché a účinné.


Radek Kalaš (23.11.2004 15:29)

Chtít sto táců za řopík je fakt nehoráznost. Nápad: může chtít armáda sto tisíc za něco, co stálo (plácnu z patra) např. čtyřicet tisíc? Je fakt, že za první republiky měla koruna jinou cenu, ale taky ten hypotetický řopík stojí pomalu sedmdesát let, nikdo se o něj nestará, vnitřní vybavení, které bylo taky v ceně, je většinou dávno fuč... Tuhle otázku myslím tak, jestli na to má ze zákona právo.


Jirka V. (23.11.2004 15:04)

Ano, to by bylo logicke a rozumne reseni, ale jak je videt, nase armada holt potrebuje vydelat prachy na necem, o co se nikdy nestarala, nikdy se k tomu nehlasila a jen kluby vojenske historie ji dokopaly k tomu, aby zacala resit majetkove zalezitosti. Kdyz v tom ucitila prachy, tak ji najednou zacinaji objekty opevneni zajimat... :-(


Ján Labák (23.11.2004 14:53)

Já si myslím, že objekty, které jsou momentálně zpravované a utvářene z nich muzea by se měli darovat nebo alespoň za symbolickou cenu odprodat lidem co se o ně starají a né rozprodávat je za nehorázné prachy.


Copyright ropiky.net ©1999-2024        Ochrana osobních údajú (GDPR)