[ Úvod | Články | Databáze | Diskuse | Mapa.opevneni.cz | Ukradené ropíky ]
Uživatel : 18.216.32.116 () [ Přihlásit ]

Sháním fotografii(e):-)

Diskusní fórum > Obecná diskuse > Sháním fotografii(e):-)

Tomáš Matyska (11.5.2009 16:53)

Zdravím.Ano,je to možné,už jsme na to koukali,jenže je tam z vesnice vidět příliš málo,abychom měli jistotu.Každopádně je dobrý,že nejsme sami,komu se to zdá.Kdyby to byla pravda,tak bych byl rád.
Zkusim si tu fotku zvětšit,možná ještě něco vykoukáme:-)
Zatim díky.


Jan Lakosil (10.5.2009 21:04)

Není náhodou jeho fotka v Ukradených pevnostech na str. 66 vpravo nahoře? Podle mých poznatků by to měla být Zhoř v pozadí.


Tomáš Matyska (10.5.2009 20:19)

Zdravím všechny kolegy a mám prosbu.V loňském roce Náš klub voj.historie započal s rekonstrukcí objektu L.O.na Plzeňské čáře.Konkrétně se jedná o objekt E-23/7/A-160 v obci Zhoř u Kladrub.Na objektu jsme našli zbytky kamuflážních barev,okrovou(žlutou),hnědočervenou a hráškově zelenou.Podle mého názoru předválečné.Leč bohužel se doposud v žádné mě známé literetuře neobjevila fotka objektu jak vypadal před válkou,což by mohlo znamenat,že se žádná fotka ani nedochovala.I přesto bych se chtěl zeptat zdejšího osazenstva,zda někdo nemá doma fotku,na které by byl tento objekt zachycen a zda by nebyl ochoten,třeba i v ořezané verzi,poskytnout sken.Pokud by náhodou někdo tuto fotku měl a věděl,že bude v budoucnu publikována,docela bych se spokojil s tím,kdyby mi dal majitel vědět,kde a kdy to bude. Vím,že nejsem skromný a moje prosba se nejspíš nesetká s úspěchem,ale zkusit jsem to musel.Jak se říká,líná huba,holé neštěstí. Děkujě a z Plzeňské čáry zdraví Tomáš Matyska (mail: Matyska4@seznam.cz)


Copyright ropiky.net ©1999-2024        Ochrana osobních údajú (GDPR)