[ Úvod | Články | Databáze | Diskuse | Mapa.opevneni.cz | Ukradené ropíky ]
Uživatel : 44.201.64.238 () [ Přihlásit ]

Změny v databázi ke dni 11. března

Diskusní fórum > Informace o provozu www.ropiky.net > Změny v databázi ke dni 11. března

Tomáš Kamenský (11.3.2005 7:59)

Poslední aktuální změnou v databázi, která se týká především uživatelů používajících prohlížeč Internet Explorer, je úprava schématické mapy (oleáty). Přidáno bylo ovládání změny měřítka pomocí kliknutí myší: doposud kliknutí pouze vycentrovalo mapu, nyní kliknutí levým tlačítkem vycentruje a zároveň provede "přiblížení", zatímco pravé tlačítko "oddálí" pohled.
Bohužel tato funkce nefunguje v dalších prohlížečích - především ve Firefoxu, což mě docela mrzí, protože jinak v poslední době byly "řopíky" pro tento prohlížeč optimalizovány.


Tomáš Kamenský (11.3.2005 7:55)

Do databáze bylo rovněž přidán přehled poznámek vložených k jednotlivým objektům s možností vyhledávání dle konkrétního sboru, úseku, objektu či autora.


Tomáš Kamenský (11.3.2005 7:51)

V databázi byla zprovozněna základní verze databáze objektů polní obrany budovaných od padesátých let v pohraničí na jihozápadě republiky. Zatím je vložena větší část objektů spadajících pod 1. armádu - to jest zhruba od Domažlic po Cheb a část objektů ve vnitrozemí (úkryty velení a spojení), které již amráda nepovažuje za utajené.
Postupně bude doplněna možnost vkládat fotografie, souřadnice a další podrobnosti.


Copyright ropiky.net ©1999-2024        Ochrana osobních údajú (GDPR)